Ανακοινώσεις

MSc in Human Reproduction at the Aristotle University of Thessaloniki

Αγαπητοί/ές,
Με ιδιαίτερη χαρά θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι ανακοινώθηκε η Προκήρυξη θέσεων μεταπτυχιακών φοιτητών/φοιτητριών για το ακαδημαϊκό έτος 2020-2021 για το νέο Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών της Ιατρικής Σχολής Επιστημών Υγείας ΑΠΘ "Ανθρώπινη Αναπαραγωγή" (MSc in Human  Reproduction).
Επισυνάπτω την προκήρυξη του MSc in Human  Reproduction προκειμένου να την προωθήσετε και την αναρτήσετε στην ιστοσελίδα που διαχειρίζεστε.
Παρακαλούμε προωθήστε την προκήρυξη σε όποιον πιθανόν να ενδιαφέρεται.

ΣυνημμένοΜέγεθος
PDF icon ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ MSc Huma n Reproduction.pdf445.07 KB

COVID-19

Η Ελληνική Εταιρεία Γονιμότητας & Στειρότητας, εναρμονιζόμενη με τα μέτρα που έχει εξαγγείλει η Κυβέρνηση και έχει συστήσει η Εθνική Αρχή Υποβοηθούμενης Αναπαραγωγής http://eaiya.gov.gr/ αναφορικά με την πρόληψη διασποράς της νόσου από τον κορωνοϊό Covid-19, και λαμβάνοντας υπ΄όψιν:

1. τις από 14/3/2020 συστάσεις της Ευρωπαϊκής Εταιρίας Ανθρώπινης Αναπαραγωγής και Εμβρυολογίας, (https://www.eshre.eu/Press-Room/ESHRENews# CoronaStatement27feb)

ΣυνημμένοΜέγεθος
PDF icon ΕΕΓΣ.pdf118.84 KB

Μήνυμα του Προέδρου

Αγαπητέ Συνάδελφε,

Με το γράμμα μου αυτό θα ήθελα κατ’ αρχάς να εκφράσω την ευαρέσκεια μου για την εκλογή μου κατά τις τελευταίες αρχαιρεσίες ως Προέδρου της Ελληνικής Εταιρείας Γονιμότητας & Στειρότητας  (Ε.Ε.Γ.Σ.) με την ελπίδα και την υπόσχεση ότι θα προσπαθήσω να ανταποκριθώ στους υψηλούς στόχους της Εταιρείας μας.

Πρόσκληση σε Συμβούλιο το Σάββατο 19 Μαϊου 2018

Το Διοικητικό Συμβούλιο της "Ελληνικής Εταιρείας Γονιμότητας και Στειρότητας - Μη Κερδοσκοπικό Σωματείο", κατόπιν αίτησης των μελών, προσκαλεί τα μέλης της, σε Έκτακτη Γενική Συνέλευση στην Αθήνα, την 19.05.2018, ημέρα Σάββατο και ώρα 14:00 στην έδρα της εταιρείας (Λ. Κηφισίας 37-39). Σε περίπτωση μη επίτευξης της οριζόμενης από το Καταστατικό απαρτίας, η επαναληπτική Έκτακτη Συνέλευση θα πραγματοποιηθεί στις 02.06.2018 ημέρα Σάββατο και ώρα 14:00 στην αίθουσα MC2 του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών, στα πλαίσια του 14ου Πανελληνίου Συνεδρίου της Μαιευτικής & Γυναικολογίας.

Πρόσκληση σε Συμβούλιο το Σάββατο 14 Ιανουαρίου 2017

Καλούνται τα μέλη του ΔΣ της Ελληνικής Εταιρείας Γονιμότητος – Στειρότητος σε Συμβούλιο το Σάββατο 14 Ιανουαρίου 2017 και ώρα 13:30 στο Μέγαρο Μουσικής (Γραμματεία Διοργάνωσης  Επιστημονικού Συμποσίου – ΕRA Ltd) με τα ακόλουθα θέματα:

  1. Γραφείο της Εταιρείας - Γραμματεία
  2. Νομική Σύμβουλος Εταιρείας
  3. Φορολογικά θέματα
  4. Καταστατικό
  5. Ηλεκτρονική διεύθυνση
  6. Λοιπά θέματα
ΣυνημμένοΜέγεθος
PDF icon Πρόσκληση σε Συμβούλιο72.96 KB